kneesocks.blogg.se

A month after "Rant about school"

Kategori: Allmänt

Heeey guuuys! (Ja jag tänker låtsas att ni är många som läser min blogg även fast det är ca ingen.)
 
Tänkte att ni kanske ville veta hur det har gått för mig i skolan. Det ville ni säkert inte men tänker berätta i alla fall. 
Jag har som sagt börjat tvåan nu, och det går faktiskt bra för mig. 
 
Första dagen var ganska så hemsk, när jag först kom till skolan stod alla tvåor tillsammans med sina vänner i små grupper medan jag stod mot en vägg och låtsades vara busy med min telefon. Sedan skulle vi in i kafeterian och lyssna på när rektorn pratade, då satt jag själv vid ett av borden. Gud jag låter typ patetisk. Men i alla fall, sen gick vi till våra första klasser och då kändes allt mycket bättre. Jag gick och satte mig vid ett av borden och sedan började läraren prata. Hon läste upp alla klasser och då fick vi räcka upp handen om vi tillhörde den klassen. Vi fick sedan en liten paus för att läraren skulle göra något och då kom två tjejer från min nya klass fram och pratade med mig. De var så snälla och jag blev så förvånad! Jag hade ju aldrig trott att någon skulle komma fram och prata med mig, hade trott att det var jag som skulle få göra allt sånt. Jag hängde i alla fall med de två tjejerna hela den dagen. Okej jag ljög när jag skrev att första dagen var hemsk, det var bara första timmen eller så som var hemsk.
 
Nu har jag i alla fall fått vänner i klassen, jag har några tjejer jag är med under dagarna, jag har en tjej som jag ofta brukar gå till bussen med osv osv. 
 
Spanskan är faktiskt inte så jobbig heller, fredags lektionen är den jobbigaste för då behöver man prata på spanska och det kan jag inte... 
 
Vale, estoy lista! Ja jag måste ju briljera med de spanskakunskaper som jag faktiskt har. 
 
¡Adiós!
 
Welcome to Butte, Montana. Ja den här bilden har inget att göra med inlägget men tänkte bara visa var det var jag bodde i USA.